Chris Gayle: Jeg kan godt lide Virat Kohlis passion og arbejdsmoral, at slå med ham var bare fantastisk | Cricket News – Times of India

NEW DELHI: Spændende batsmand Chris Gayle roste indisk batting-maestro Virat Kohli for hans arbejdsmoral og passion. Gayle gik også ned af memory lane og mindede om den intense konkurrence mellem de to under deres storhedstid kl Royal Challengers Bangalore.
“At slå med Virat var bare fantastisk. Jeg kan godt lide den passion, han har for spillet. Jeg kan godt lide hans passion og hans arbejdsmoral, det er fantastisk. Du skal give ham æren for det, og han vil gerne vise det med sine præstationer,” Gayle sagde.
Både Gayle og Kohli tilbragte flere sæsoner sammen på IPL, dominerede de rivaliserende bowlers og underholdt publikum på deres hjemmebase, Chinnaswamy Stadium, med så mange som 10 århundredes partnerskaber.
Gayle talte om at dele omklædningsværelset med Kohli, at opnå adskillige 100-løbs partnerskaber og alle de dansebevægelser, de perfektionerede sammen.
“Når jeg deler et omklædningsrum med Virat og de andre fyre, når jeg først er der, er jeg altid jovial og har det meget sjovt, danser og alt den slags,” sagde Gayle.
“Jeg ville vise dem et par bevægelser og indse, at Virat har evnerne. Han kan bevæge sig, du ved. Men hvis det er en indisk dans, vil Chris Gayle vinde. Hvis det er en caribisk dans, vil Chris Gayle vinde!”
Deres forhold var stærkt, men parret kunne også konkurrere med hinanden. Gayle fortalte en historie om Kohlis reaktion på, at førstnævnte tjente den orange kasket fra ham i løbet af en sæson.
“En ting, jeg husker, for bare at gå lidt tilbage, kan jeg huske, at Virat var Orange Cap-holder en bestemt sæson. Jeg fik løb, men han var mere den fyr, der scorede mange løb på det tidspunkt.
“Så, bam bam, to eller tre kampe, uanset hvad tilfældet måtte være, blev jeg den orange kasketholder. Han var sådan, ‘mand denne fyr kom lige ind, bang bang bang, og blev den orange kasketholder?’ Det var bare en sjov ting, som jeg altid vil huske,” sagde Gayle.
I årevis legede Kohli og Gayle med oppositionens bowlingangreb, hvilket sendte Chinnaswamy Stadium i vanvid.
Gayle tilføjede dog, at det ikke kun var firere og seksere, der gjorde tricket for dem. Han insisterede på, at de var meget opmærksomme på at løbe mellem wickets, og det gav rigt udbytte.
“Vi havde en god forståelse for hinanden. Vi komplementerede hinanden godt. Nogle gange sagde folk måske, at Chris ikke løb mellem wickets”.
“Jeg slår med Virat, og jeg løb mellem wickets, så jeg vil ikke have, at nogen bruger dette som et alibi til at sige, at vi ikke løber mellem wickets.

Cricket-batsmen.

“Vi har over ni (ti) 100-run partnerskaber, tjek hvor mange gange, hvor mange toere og treere vi tog. Jeg var den hurtigste mellem wickets. Lad være med at få det snoet,” sagde han.
RCB hædrer sine tidligere spillere Gayle og AB de Villiers for deres bidrag til franchisen.
(Med input fra PTI)

Leave a Comment