Eksklusiv! Jeg fik lykønskningsbeskeder allerede før MasterChef Indiens finale fandt sted, men jeg kunne ikke svare, siger vinderen Nayanjyoti Saikia | – Times of India

Nayanjyoti Saikiaden 27-årige fra TinsukiaAssam, er på sky ni efter at have vundet MasterChef Indien konkurrence. “Jeg kan faktisk ikke mærke noget om min sejr, fordi jeg ikke har interageret med nogen, siden jeg vandt showet. Main abhi tak chhup ke baitha hoon,” fortalte en ekstatisk Nayanjyoti.
Resultaterne blev dog lækket online for omkring to uger siden. Så vi spekulerer på, om han ikke har modtaget lykønskningsbeskeder fra venner og familie indtil nu? “Min familie vidste øjeblikke efter, at jeg vandt showet. For første gang holdt de sig vågne sent på dagen for finalen for at høre om mine resultater. Generelt, hvor jeg opholder mig, går solen tidligt ned, og folk går også tidligt i seng. Men den dag holdt de alle vågne til sent om natten for at se programmet til slutningen. Og ja, jeg har fået beskeder, hvor de lykønskede mig, men jeg kunne ikke svare dem dengang. Logon ko pata tha, men jeg bekræftede ikke min sejr til nogen, da jeg ikke kunne gøre det, før episoden blev sendt på tv, og alle kunne se showet,” fortalte han.

Nayanjyoti Saikia med dommerne

Nayanjyoti Saikia med dommerne

Nayanjyoti Saikia med dommerne
Den nyeste Master Chef fortalte os om sin rejse på showet: “Først og fremmest mera selection hoga Master Chef India mein, maine aisa socha hi nahi tha kabhi bhi. Jeg kom lige for at give min audition, og da jeg blev udvalgt, Jeg blev virkelig begejstret. Så fik jeg forklædet med mit navn på showet og blev mere begejstret. Hver uge plejede jeg at bede, at bas ek aur hafta rukk jaon. Men da jeg nåede finalen, fik jeg denne selvtillid ki ab toh mera kuchh ho hej jayega. Det, jeg elskede mest ved denne rejse, er, at jeg kom til laver mad indtil den sidste dag af showet.”
Så hvilke planer har han nu? “Jeg skal hvile i to måneder nu. Så vil jeg gerne rejse, da jeg elsker at rejse. Jeg ville også få trænet mig videre i madlavning, så jeg kan udvikle flere af mine kompetencer. Senere vil jeg åbne mit egen restaurant med præmiepengene,« siger han.
Nayanjyoti afslører dog, at hans familie ikke godkendte hans beslutning om at blive kok i første omgang. “Jeg har lavet mad siden en meget tidlig alder, især til mine venner på hostellet. Hjemme plejede jeg at lave mad af og til. Jeg havde fortalt mine forældre, mens jeg var i gang med ingeniørfaget, at jeg vil forfølge hoteldrift efter at have afsluttet ingeniørarbejdet, som jeg var. virkelig glad for at lave mad. Men mine forældre havde da afskrækket mig fra at gøre det. Men jeg holdt min passion i live ved hjælp af internettet. Men min far var altid ked af mig, da han troede, jeg spildte min dyrebare tid. Mine forældre altid ville have et regeringsjob til mig. Men nu, hvor jeg har vundet showet, er de meget glade og stolte over mine præstationer,” siger han.

Leave a Comment