ET JUBILÆUM: LUCKY 13

For 13 år siden på denne dag, dengang jeg var 24 og boede i San Francisco, startede jeg et lille blogspot-site kaldet Atlantic-Pacific. Nu, alle disse år senere, er jeg så heldig at sige, at det at dele stil og mode med jer alle er blevet min karriere og en af ​​de mest sjove, givende, stressende, uforudsigelige, spændende og tilfredsstillende rejser i mit liv. I løbet af det sidste årti plus har der været flere flytninger, nye job, fantastiske samarbejder og uendelige partnerskabsmuligheder. Jeg har været i stand til at arbejde med nogle af mine yndlingsmærker såvel som nogle af de mest utrolige mennesker i branchen – alt sammen fordi du har støttet mig. Jeg er så uendeligt taknemmelig for dine webstedsbesøg, likes, kommentarer, DM’er, e-mails og overordnede support gennem de sidste 13 år. Jeg er så heldig.

Jeg har lært så meget om mig selv gennem Atlantic-Pacific og føler mig så stolt over at være vokset med branchen, da den har udviklet sig og eksploderet til, hvad den er i dag. Jeg elsker at få beskeder fra læsere, der har fulgt mig siden begyndelsen og husker dagene med peg og skyd kameraer og stå på kølige SF-tage. Jeg elsker også at høre fra dem af jer, der lige er begyndt at følge med, og ligesom jeg er draget af modens farve, dramatik og finurlighed. I årenes løb har der været så mange i branchen, der har vist mig så meget kærlighed og givet mig så meget inspiration, fra mine medinfluentere, til mine merchandising-venner og mentorer, til brandpartnerne, som efter mange års partnerskab nu føler som kollegaer.

Jeg er så spændt på, hvad der ligger forude i 2023 – inklusive et af mine foretrukne samarbejder til dato – der lanceres på onsdag. Atlantic-Pacifc X LAKE inkluderer 16 søvnstile at elske og vil falde den 22/3. PS du kan shoppe en dag tidligt den 21/3 ved at tilmelde dig her!

Fra bunden af ​​mit hjerte, tak fordi du er en del af dette modefællesskab, som vi har skabt sammen. Jeg håber at fortsætte med at dele og håber at blive ved med at inspirere i mange år endnu.

XO, BEE

Leave a Comment