Idéer til OUTFIT OVER BREDE BEN BUKSER: HVORDAN MAN STIL

For et par måneder siden delte jeg tips vedr hvordan man styler en midi-nederdel. I dag er jeg tilbage med endnu et “how to style” indlæg og denne uges emne er bukser med brede ben! Jeg elsker et par gode bukser med brede ben. De kan være dressed up, dressed down, klar til stranden eller klar til en aften i byen. Jeg købte for nylig dette par denim med brede ben, og det fik mig til at tænke på alle de endeløse måder at sammensætte et outfit med brede ben. Uanset om du foretrækker outfits fulde af flair og drama (skyldig), eller du kan lide at holde det enkelt, er det muligt at skabe et bukseoutfit med brede ben til enhver personlighed.

I dag vil jeg dele nogle tips til, hvordan man med succes style bukser med brede ben. Jeg vil selvfølgelig også fremhæve nogle af mine nuværende yndlingsstykker. Jeg har inkluderet styles lige fra under $100 til investeringsstykker, der helt sikkert vil charmere dine bukser!

Er bukser med brede ben i stil

Jeg føler, at hver gang jeg fremhæver et bestemt stykke tøj, får jeg det uundgåelige (og forståelige) spørgsmål “Er de i stil”? Og ja, brede ben gør et stort comeback lige nu. Jeg føler, at bukser og jeans alle i øjeblikket bliver mere afslappede, mere rummelige og bredere. Jeg er sikker på, at du har set, at GenZ officielt har erklæret skinny jeans og bukser for umoderne. Derfor svinger pendulet tilbage til bredere pasformer efter en æra med skinny jeans regeringstid. Men vær sikker på, at hvis du stadig er en skinny jeans elsker, kommer de ingen vegne. Jeg har altid sagt, at man skal bære det, man elsker. Lad ikke nogen (inklusive mig) overbevise dig om, at du skal ændre din stil, eller at du er nødt til at købe noget nyt for at erstatte noget, du stadig elsker!

Tips til at skabe et bukse-outfit med brede ben

Efter at have båret skinny jeans og bukser i så mange år, kan du føle dig helt ude af slagsen, når det kommer til at style et buks-outfit med brede ben. Hvis du har fundet dig selv i tvivl om “Hvad skal jeg kombinere med brede ben? Kan jeg trække dette look af? Vil jeg ligne en sjusket klovn?”, træk vejret dybt. Der er masser af toppe, der passer fint til brede ben, du kan træk det af, og hvis du stylet rigtigt, vil du se godt ud! Som en start er her et par tips til at skabe et bukseoutfit med brede ben.

  • Det handler om balance og proportioner. Hvis bukserne er løse og lange, vil du gerne balancere dem med mere struktur på toppen.
  • Når det er sagt, er nogle af mine yndlingstoppe til at fuldende et bukser med brede ben, tætsiddende toppe, crop-toppe, strukturerede blazere eller button-downs og bluser gemt i bukserne.
  • Test forskellige brede ben stilarter. Det, der ser godt ud på mig, passer måske ikke bedst til dig (og omvendt). Hvis du er petite, kan en højtaljet cropped buks få dine ben til at se længere ud. For andre kvinder kan et par lange og løse bukser med brede ben fremhæve deres krop bedst. Nogle gange kræver det lidt at eksperimentere.
  • Hvis du er bekymret for at se sjusket ud, så prøv afskårne eller højtaljede bukser sammen med en stram eller indsmurt top. Disse kombinationer har en tendens til at give mest struktur.

Idéer til bukser med brede ben

Okay, nu til den sjove del! Der er så mange forskellige måder at skabe et bukseoutfit med brede ben, jeg kunne blive ved og ved. Men for at gøre tingene korte og søde, vil jeg fremhæve tre af mine yndlingsoutfitidéer i dag.

buksesæt med brede ben

Ahhhh du vidste, at jeg ikke ville have et stylingindlæg uden at fremhæve en slags top-til-tå-print eller matchy-matchy look! Jeg synes, at et outfit, der matcher hele kroppen, uanset om det er en monokromatisk farve eller et kontinuerligt print eller mønster, er en så smart, men idiotsikker måde at skabe et fantastisk look på.

Hvis du er fan af tropiske print, denne buks og top sættet er farverigt og sjovt. Hvis du ikke kan modstå en stribe, denne buks og top sæt er en god mulighed. Og til alle mine linned elskere, denne buks og top sættet er smukt til forår og sommer. Personligt har jeg været super til brune kombinationer på det seneste, så denne top og disse bukser har fanget mit øje.

Jeg elsker alsidigheden ved disse brede buksesæt. Det er klart, at de ser godt ud sammen. Men de kan også kombineres med forskellige underdele og toppe for flere outfitmuligheder. Uanset hvad, ville de alle gå godt sammen med et par raffia platforme, en sommerhatog en stor rattan taske. For mere matchende outfitinspiration, tjek disse forårssæt, jeg har elsket og disse grønne monokromatiske outfit ideer.

Wide-leg bukser med en Statement Top

Da bukser med brede ben skaber sådan en ren form, nyder jeg altid at parre dem med en sjov statement-top og øreringe. Jeg tror ikke, det er nogen overraskelse, at jeg kan lide at gå efter den rigtige WOW-faktor (dette bukser outfit og denne er bare et par eksempler!) Jeg er især vild med statement-top og brede benbukser, når det involverer farveblokering.

For nylig disse lilla plisserede bukser fangede mit øje. Jeg tror at parre dem med denne lilla top og disse statement øreringe ville lave sådan et smukt bukse-outfit med brede ben. Jeg elsker et fantastisk lyserødt stykke og disse bukser er på min liste. De ville være perfekte med denne utrolige top eller denne peplum en parret med disse lyserøde og grønne øreringe. Vil du lave et statement med et sjovt print? jeg elsker disse bukser med abstrakt tryk og dette flæse en-skulder top parret sammen.

Simple bukser med brede ben

Leder du efter en mere strømlinet måde at skabe et outfit med brede ben på? Hvad med en simpel tank og guldbøjler eller en klassisk button-down og lækre juveler? For et look som dette har jeg en tendens til at vælge et par rene og enkle sko og en minimal taske.

Personligt ville jeg elske at kombinere disse neon bukser med brede ben med min favorit tank til $5 og disse guldbøjler. Hvis du er til neutraleJeg vil foreslå parring disse hvide bukser (15% rabat med BLAIR15) med denne stribede linned button-down. Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du blande det op med en flot jeans med brede ben-en smart t-shirt (kun $13), og denne sjove taske der er nu til salg!

Inspiration til outfit til bukser med brede ben

Et bukse-outfit med brede ben er en klassisk garderobe, der er nem at style og fås til næsten alle prisklasser! Jeg elsker at brainstorme forskellige måder at style stykker på, dele hvordan man kombinerer sjove farver og vise fede måder at pynte outfits på. Mit håb er, at indlæg som dette inspirerer dig til at prøve noget nyt eller endda shoppe dit eget skab. Selvom der uden tvivl er en shopping-komponent til dette websted og mine sociale medier, håber jeg i sidste ende, at du går herfra og føler dig inspireret. Og at du bliver ved med at vende tilbage for at få flere “hvordan du” outfit-idéer, mens du opdager nye designere og gode shoppingfund undervejs!

Leave a Comment