IPL 2023 | Shikhar Dhawan giver battingenheden skylden for tabet mod SRH

Punjab Kings' Shikhar Dhawan spiller et slag under den indiske Premier League-kamp (IPL) mellem Sunrisers Hyderabad og Punjab Kings søndag den 9. april 2023.

Punjab Kings’ Shikhar Dhawan spiller et slag under den indiske Premier League-kamp (IPL) mellem Sunrisers Hyderabad og Punjab Kings søndag den 9. april 2023. | Fotokredit: NAGARA GOPAL

En skuffet Punjab Kings-kaptajn Shikhar Dhawan beskyldte batting-enheden for ikke at forme deres spil efter forholdene, da de tabte med otte wickets til Sunrisers Hyderabad i IPL i Hyderabad den 9. april.

Dhawan smækkede en 66-bold 99 ikke ud for at bære Punjab-holdet på sine skuldre, da de andre battere skar en ked af det efter at være blevet bedt om at tage det første slag.

“Som en batting-enhed tabte vi for mange wickets ryg mod back og kunne ikke spille en stor total på jorden, og på grund af det tabte vi kampen. 175-180 ville have været en rimelig score. Wicket så ganske god ud. men det sømmede og svingede,” sagde Dhawan ved præsentationen efter kampen.

På sin opsigtsvækkende omgang sagde Dhawan, der blev kåret som kampens spiller: “Jeg havde ikke forventet, at jeg ville nå dertil sidst på dagen, men jeg spillede i overensstemmelse med situationen og holdt mig stadig positiv…

“Selvfølgelig var det skuffende (at se wickets blive ved med at falde), men den måde, vi troede, wicket ville spille på, spillede det anderledes. Det søgte og holdt nogle gange lavt. Men det er en læreproces for min battingenhed, og det er fint.

“Jeg er meget meget taknemmelig for 99, fordi jeg aldrig troede, jeg ville nå dertil, så jeg er meget glad.”

I jagten på 144 boltrede SRH sig hjem i 17,1 overs og kørte på en 48-bold 74 ikke ude af Rahul Tripathi.

Den vindende kaptajn Aiden Markram kaldte det en “særlig” sejr.

“Det var lidt hårdt for os i starten, men vi er glade for at vinde i dag. Jeg er super glad for Markande. Han bowlede rigtig godt i aften. Han er kun et par bolde væk fra noget særligt, og han viste sin klasse i aften. ”

Markram scorede 37 af 21, da han og Tripathi tilføjede 100 af 52 bolde for at tage holdet hjem.

“Det er nemt med Rahul (Tripathi) i den anden ende. Fantastisk franchise at være en del af, og det er vores første sejr i sæsonen, det betyder meget.”

Spinner Mayank Markande gjorde stjernedrejningen for SRH med cifrene 4 for 15 for at efterlade Punjab Kings med 88 for ni i 15. over.

“Meget glad for at få en mulighed. Min rolle er at tage wickets i de midterste overs. Jeg bowlede langsomt og fik heldigvis wickets. Med virkningsreglen bør du altid være forberedt,” sagde Markande.

“Samtalerne med Adil Rashid har hjulpet mig. I løbet af rødboldsæsonen arbejdede jeg hårdt med Aavishkar Salvi. Jeg vurderer denne præstation meget højt, og er glad for at kunne bidrage.”

Leave a Comment