Love Capsule: Jeg fangede min mand i at være utro på ‘livekamera’, da jeg var ved at afsløre vores jubilæumsoverraskelse – Times of India

Jeg har altid elsket at give folk overraskelser, fordi det giver mig en masse glæde at se det uvurderlige udtryk af lykke og begejstring i deres ansigter. Jeg elsker at modtage overraskelser og også give til folk.
I anledning af vores 2. års jubilæum planlagde min mand og jeg en tur til Bali. Det var længe siden, at vi begge var gået et sted hen for en tur, da det kun var vores andet ægteskabsår. Vi havde en del slagsmål og skænderier, og jeg troede på, at denne tur ville være den bedste måde for os at nyde lidt intim tid sammen. Og hvilket bedre tidspunkt at tage på denne tur end vores jubilæum?

Som mig selv, havde jeg planlagt en smuk overraskelse til min mand, men som livet ville have det, fik jeg mit livs værste overraskelse den skæbnesvangre dag.
Da vi landede på Bali, bosatte vi os på et smukt feriested. Jeg havde planlagt at overraske min mand ved at bringe en smuk kage, iført den smukkeste kjole med en video afspillet i baggrunden af ​​vores dejligste øjeblikke sammen. Jeg havde foretaget alle reservationerne, så jeg kontaktede lederen af ​​hotellet og bad ham om at sætte et kamera op på værelset den dag for at optage den overraskelse, jeg ville give min mand. Jeg ønskede at fange dette øjeblik på Bali som et minde, som vi begge ville mindes om og aldrig nogensinde glemme.

Lederen var meget enig. Han nævnte, at mange par vælger at gøre det samme, så det ville være nemt for dem at få lavet denne optagelse. Da vi nåede resortet, var det betagende. Vores værelse var meget behageligt og havde en fantastisk udsigt. Efter at have frisket op fortalte jeg min mand, at jeg ville tage til en 3-timers spa-session for at føle mig frisk. Jeg skulle bruge den tid til at forberede overraskelsen til ham. Min mand insisterede på, at han ville tage en lur for at føle sig opladet. Så snart jeg kom ud af lokalet, informerede jeg manageren om at starte optagelsen efter halvanden time.

Så fik jeg kagen, klædt mig i mit absolut bedste og gav endda vores jubilæumsvideo til manageren, så han kunne få videoen afspillet, når jeg træder ind i lokalet. Og så, klar til det store øjeblik, stod jeg foran vores værelses dør med hele overraskelsen i hånden. Jeg åbnede døren og råbte glad ‘overraskelse!’ Men det, jeg så, chokerede mig i en evighed. Der lå min mand i vores seng med en anden kvinde oven på ham. Pigen havde ikke noget tøj på, og min mand havde kun sine underbukser på. Kagen faldt fra min hånd, og videoen begyndte at spille på projektoren på vores værelse. Det fik mig ud af trancen, og jeg så vantro på min mand. Han var faktisk mig utro med en anden kvinde på vores jubilæumstur i vores værelse!

Min mands frækhed! Jeg stormede ud af værelset med tårer i øjnene; Jeg kunne høre min mand kalde mit navn og komme efter mig. Jeg kunne mærke den rene ydmygelse, fordi jeg planlagde en så stor overraskelse for ham og endda involverede hotellets leder til dette. Han ville se optagelsen og indse, hvilken katastrofe det hele var. Men det, jeg følte mig fortvivlet over, var det faktum, at min mand faktisk var mig utro med en anden kvinde, på den allerførste dag af vores rejse! Hvem gør overhovedet det?

Min mand bad om tilgivelse og bad mig gentagne gange om at glemme dette. Han sagde, “venligst skat, jeg er virkelig ked af det. Jeg gjorde en dum ting. Jeg blev distraheret. Glem venligst dette, og lad os nyde turen lidt.” Da jeg hørte dette, brød jeg endnu mere sammen og bestilte en billet hjem lige foran ham. Jeg kunne ikke engang se denne situation i øjnene, endsige ham.

Jeg forlod hotellet den nat og efterlod min mand der. Mens jeg gik, kom manageren og gav mig optagelsen i et pennedrev. Han havde et surt smil, mens han rakte mig pennedrevet. Jeg besluttede at beholde pennedrevet med mig, så jeg kunne bruge det som bevis senere, hvis der skulle ske noget. Jeg havde aldrig den mindste anelse om, at min mand ville give mig mit livs værste mareridt og overraskelse.

Leave a Comment