Shopbop Denim Guide – Julia Berolzheimer


Outfit detaljer:

Top Lisa, Agolde hvide jeansNaghedi taske (udsolgt farve, elsker denne stil i samme farve), Garrett Leight solbriller, Isabel Marant sandaler (flere størrelser her)

Shopbop har netop lanceret deres Denim guide denne uge, og det har inspireret mig til at dele mine fire nuværende yndlings jeans, som alle tilfældigvis er fra Shopbop! Det er dem, jeg når til ugentligt, endda dagligt. To har været i mit skab i årevis (f.eks Disse og Disse), og de to andre er nyere stilarter, jeg er blevet besat af (Disse og Disse). Dette hvide par Agolde jeans er blevet et af mine yndlingspar nogensinde. De har en løsere pasform, men alligevel ikke for baggy, og ser smarte ud op eller ned. Disse Citizens of Humanity jeans er min afprøvede basis. Jeg har båret denne stil/farve i årevis, og jeg står stadig ved deres perfekte pasform/farve/afgrøde. Det her Jeg ELSKER Jean wide-ben stil er nyere for mig, men jeg elsker letheden og komforten ved dem. Til sidst dette Agolde par har ligget i mit skab i mindst et par år. De er lidt forklemte omkring anklen, en fantastisk beskåret stil + pasformen er fantastisk. Se nedenfor for flere af mine yndlings denim styles fra Shopbop.

Bootcut er en tidløs denim stil, og jeg elsker denne version for den er perfekt ankellang og let flare, som ser lige så godt ud med sneakers som det gør med et par chunky sandaler.

Dette par brede ben hvide denim er en fast bestanddel i mit skab til foråret. De er ultra flatterende og nemme at style med begge sandaler og hæle.

Med den perfekte mid-rise talje og tilspidsede lige ben er disse lette vask jeans er sådan et alsidigt stykke bygge outfits omkring, fra bluser til knappen nedtureog sneakers til hæle.

Rosie Assoulin Top, AMO jeans, Larroude hæle

Ulla Johnson Top, Citizens of Humanity jeans, Carrie Forbes sandaler (på udsalg), Baggu Tote, Illesteva solbriller

Isabel Marant Top, Agolde jeans, Isabel Marant taske, Præstesko

Leave a Comment