Stykker, jeg har båret på gentagelse – Julia Berolzheimer


Outfit detaljer:
Boteh kjole (badedragt version, maxi kjole version, top & nederdel version, jumpsuit version)

Efterhånden som vejret bliver varmere, har jeg trukket mig mod et par stykker, der er blevet mine forårsfavoritter. Disse raffia rutsjebaner har været min favorit på det seneste og giver en behagelig pasform, der passer perfekt til næsten alt, inklusive disse denim shorts. Et andet favorit denimfund er disse højtaljede brede ben jeans at bære med tees og bluser. For at tilføje et strejf af forårselegance, har jeg tilbehøret med mit monogram guld halskæder der tilføjer den helt rigtige mængde glans. Se nedenfor for flere stykker, jeg har båret på repeat i denne sæson!

minikjole i paisley hør
minikjole i paisley hør

Et fantastisk ikat-print pryder denne wrap-midi nederdel det er et statement i sig selv, men lige så smart, når det parres med den matchende rynkede afgrøde top.

Mulighederne for at parre disse cat eye solbriller er ubegrænsede – de kan pyntes op med en kjole og tyk sandaler eller dun med denim shorts og en afslappet tee.

Disse raffia blokhæl sandaler er så alsidige og har været på repeat med alt fra denim og tank toppe til kjoler.

minikjole i paisley hør
minikjole i paisley hør
minikjole i paisley hør
minikjole i paisley hør

Leave a Comment