Tech corner: Næste niveau træning med ‘Flextrainer+’

Ved Express nyhedstjeneste

Her er vores opsummering af de nyeste gadgets, der er en perfekt tilføjelse til din indkøbsliste

NÆSTE NIVEAU TRÆNING
Flextrainer+ er en enhed, som jeg elskede at anmelde, da den gav mig målbare forbedringer i min kondition og sundhed efter regelmæssig brug. Det er en smart crosstrainer, der giver en helkrops cardiotræning i et kompakt design, der nemt passer ind i ens hjem. Installationen blev udført problemfrit af Flexnest. Jeg begyndte at bruge Flextrainer+ ved langsom hastighed og i kortere varighed den første uge for at lade min krop tilpasse sig. I den anden uge var jeg hurtigere og kunne gå længere. Det forårsager minimal påvirkning af leddene. En dobbelt tommelfinger op til Flexnest! theflexnest.com

Pris – 64.999 Rs

‘TECH’ ET PUST AF FRISK LUFT
Luftrensere er essentielle enheder til at opretholde en god luftkvalitet i indendørs rum, og den nye Aura Air Mini er en professionel ren luftproducent, der også er personlig. Denne vidunderlige kompakte enhed er så praktisk, at jeg kunne bære den overalt, selv under flyrejser. En fuld opladning varede mig omkring fem timer. Når det kommer til kvaliteten, er enheden fantastisk til små rum – jeg testede den på mit kontor på mit skrivebord – og giver lindring fra flere kilder som VOC, PM 2.5,10, CO2, CO og røg. Totrinsrensningen består af filtrering og sterionisering, der udsletter de fleste patogener og forurenende stoffer. Den anbefalede rumstørrelse for effektivitet er 107 sq ft. Jeg fandt, at Aura Air Mini også var ekstremt effektiv i min bil. Det er godt for både sundhed og rejser. auraair.co.in

Pris – 13.000 kr

Leave a Comment