Zach Johnson giver ikke rabat på Tiger Woods til Ryder Cup | CNNCNN

Tiger woods kunne være en del af USA Ryder Cup team – eller i det mindste, Zach Johnson udelukker det ikke.

Forud for Sony Open på Hawaii sagde den amerikanske kaptajn Johnson, at han ikke ville give afkald på at vælge Woods til at konkurrere i turneringen, hvis den 47-årige ikke kvalificerede sig til holdet automatisk.

“Jeg ville kun overveje at have ham på holdet, hvis han følte – hvis han lagde nogle tal og nogle scoringer, nr. 1, hvor han viser nogle tegn på at være konkurrencedygtig,” sagde Johnson på en mediekonference onsdag.

“Og så nr. 2, den diskussion ville blive taget med de andre fyre, der er en del af det hold, og specifikt ham. Hvis der er noget, jeg stoler på i Tiger Woods, så er det, at han er ekstremt investeret i dette hold og de fremtidige Cups. Ekstremt investeret. Jeg kan ikke tale det nok,” tilføjede Johnson.

“Og så tror jeg, du ville gøre alt og hvad for at forbedre holdet. Jeg går ud fra, at han ville sige … jeg kan ikke lide at basere på antagelser … men jeg er overbevist om, at han ville sige, ‘Ja, jeg kan spille, eller nej, jeg kan ikke.’

Sidste år, Johnson bekræftet Woods ville være en del af US Ryder Cup “i en vis kapacitet”, og tilføjede, at Woods havde gjort det til en “prioritet”.

“I betragtning af, hvem han er, og hvad han handler om, kan jeg ikke fortælle dig lige nu: Jeg ved ikke, om han vil være her næste år, men han vil være en del af dette hold i en vis kapacitet,” sagde Johnson.

Men Woods’ helbred kunne komplicere dette, indrømmede Johnson.

“Han har været igennem nogle ting på det seneste, der gør det svært, uanset om det er rejser eller hvad-har-du,” sagde den amerikanske Ryder Cup-kaptajn.

En skade har hæmmet Woods’ seneste karriere, hans spilletid er blevet decimeret, siden han pådrog sig alvorlige benskader i en bilulykke i februar 2021.

Den 47-årige trak sig fra Hero World Challenge i december med henvisning til sine fodsmerter, og havde på forskellige tidspunkter set ud til at kæmpe med bevægelse under den syvende udgave af The Match den måned.

“Jeg tror, ​​at noget, der er realistisk, er at spille touren en dag, aldrig på fuld tid, nogensinde igen, men vælg og vælg, ligesom hr. (Ben) Hogan gjorde,” sagde Woods til Golf Digest efter hans ulykke i 2021.

“Vælg og vælg nogle få begivenheder om året, og du spiller uden om det. Du øver dig omkring det, og du ruster dig til det. Og du spiller. Jeg tror, ​​det er sådan, jeg bliver nødt til at spille det fra nu af.

”Det er en uheldig virkelighed, men det er min virkelighed. Og jeg forstår det, og jeg accepterer det.”

Ryder Cup, som er en toårig konkurrence, der veksler mellem Europa og USA. Ryder Cup spilles i Italien for første gang senere i år – 25. september til 1. oktober – på Marco Simone Golf & Country Club, som ligger 16 km fra centrum af Rom.

Team US genvandt Ryder Cup i 2021 efter en historisk dominerende præstation over Europa i Whistling Straits.

Leave a Comment